Czym jest Poziom Drugi?

Czym jest Poziom Drugi? Dlaczego informacja o nim trafia na niniejszą stronę? Ano jest to nasze najnowsze odkrycie, zarówno w kwestii samego typu rozrywki, jak i jej konkretnego reprezentanta.

Poziom Drugi to tzw. escape room i to w dodatku – jak sam się reklamuje – najlepszy escape room w Opolu. To prawda czy zwykły trik reklamowy? Byliśmy, odwiedziliśmy wszystkie i potwierdzamy. Cztery ciekawe pokoje, każdy w innym klimacie i o różnym stopniu skomplikowania. Znajdzie się tu coś zarówno dla osób poszukujących mocnych wrażeń, jak i zawodników bardziej technicznych. Obsługa jest miła, wejścia na czas. Nie ma czego się przyczepić.

Natomiast czym jest sam escape room? Chodzi o rodzaj rozrywki, w którym kilkuosobowy zespół zostaje zamknięty w pokoju zagadek i ma godzinę, żeby się wydostać. Aby to osiągnąć, trzeba rozwiązać szereg łamigłówek. Ich rodzaj, jak i sama fabuła, zależne są od typu pokoju.

Na prezentowanej powyżej stronie www Poziomu Drugiego znaleźć można wszystkie najważniejsze informacje – na temat pokojów, cen zabawy, jak i usług dodatkowych. Dzięki wygodnemu systemowi rezerwacji można zaklepać termin online i móc bezstresowo przyjść na wybraną wcześniej godzinę.