Cudowne rzeczy

Lovely things to blog teoretycznie taki jak wiele innych – traktuje o kosmetykach, podróżach, kulinariach i innych, głównie „babskich” sprawach. Zdecydowanie jednak ma coś w sobie. Może trudno to jednoznacznie nazwać, ale z miejsca polubiliśmy ten stosunkowo nowy portal.

Przede wszystkim styl pisania – niewymuszony, niepretensjonalny, zwięzły i konkretny. Autorka nie ma ambicji, by stać się nową królową blogerek czy dostawać nowe kosmetyki za darmo w zamian za stronniczą recenzję. Wręcz przeciwnie – wydaje się w ogóle nie zabiegać o atencję i robić to wyłącznie z pasji. Styl jest niewymuszony i szczerze powiem – mimo że nic tak naprawdę o autorce nie wiem, ufam jej osądom.

Kosmetyki zdominowały jak na razie tematykę bloga. Czekam na więcej o kulinariach i przede wszystkim – podróżach.